Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense

Redken Diamond Oil voor beschadigd haar in de zwarte uitvoering – de kern van intensief herstel. De naam suggereert dat de olie perfect is om om te gaan met haar dat een grondig herstel vereist.
redken-diamond-oil-shatterproof-shine-intense

Oliën en overige ingrediënten

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense bevat veel natuurlijke oliën – zeven oliën die vrij redelijk lijken wanneer we de hoge prijs in gedachten houden. Zonnebloemolie en olijfolie Dit zijn de meest populaire oliën die perfect werken op bijna alle haartypes. Er is ook kostbaar jojoba-olie en kokosolie die niet in het product zouden moeten zitten (het is heel goedkoop en meer geschikt voor laag poreus haar).

Interessant feit – Camelina sativa olie, genaamd cameline of goud-van-plezier, bevat 45% van de omega-3 vetzuren. Het past perfect in de structuur van beschadigd, hoog poreus haar. Dan zijn er ook korianderolie enabrikozenolie evenals verschillende zachtmakers die een beschermlaag creëren en vocht vasthouden en het verlies van waardevolle ingrediënten voorkomen.

De formule is vrij van siliconen en andere kunstmatige stoffen.

Beschadigd haar herstellen

Hoe werkt Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense? Intensief en van binnen uit. Redken Diamond Oils penetreren perfect in het haar, tot de diepste lagen. Als gevolg hiervan, begint het herstel van binnen uit. Je haar wordt sterker en weerbaar. Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense dicht ook de externe laag van het haar, wat kroezing voorkomt en beschermt tegen schade.

Naast het interne herstel, zorgen de zeven oliën er ook voor dat jouw haar er mooier uitziet. Gezond haar is zacht, glanzend en gemakkelijk te stylen. Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense voegt een driedimensionale glans toe. De olie maakt jouw lokken mooi en veel gemakkelijker te stylen.

Applicatietips

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense is duur. Dat wordt zelfs weerspiegeld in het flesje met een zwarte, zeer precieze druppelaar. Je kunt gemakkelijk 2-3 druppels doseren, wat genoeg is voor een applicatie. Je kunt Redken Diamond Oil aanbrengen op droog of vochtig haar, vanaf het midden van de lengte; denk ook aan de haarpuntjes. Helaas is de olie niet geschikt voor het oliën van de hoofdhuid.

Extra informatie

Helaas is Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense duur. Het is een van de duurste onder de commercieel beschikbare haaroliën. De prijs is niet voldoende voor de kwaliteit. Het ziet er heel bijzonder uit – het zwarte, glazen buisje boost waarschijnlijk de prijs. We verwachten veel meer voor zo’n prijs. Zelfs de geur is niet aangenaam.

Wat zijn de nadelen van het product?

  • een zeer hoge prijs die niet overeenkomt met de werking
  • een zwaar flesje is niet handig
  • kokosolie dat ongeschikt is voor hoog poreus haar
  • formule die niet geschikt is voor het oliën van de hoofdhuid
  • te intense, verstikkende en onaangename parfum