Nanoil haarolie

Wat is het kenmerk van Nanoil Haarolie? Een perfecte mix van natuurlijke oliën, rijk aan essentiële vetzuren en vitamines. Het is geschikt voor de specifieke haarstructuur, ofwel porositeit. De ultralichte formule levert een delicate en lekkere geur. Iedereen zal de perfecte uitvoering kunnen vinden. De natuurlijkheid gepresenteerd op een smaakvolle en uitzonderlijke manier.

Ongetwijfeld is het de beste haarolie.

Nanoil haarolie

Oliën en andere ingrediënten

Natuurlijke plantaardige oliën zijn de basis voor alle drie de uitvoeringen van Nanoil Haarolie. Maar liefst 16 oliën zijn gebruikt om de drie formules te maken. Afhankelijk van de uitvoering, kan een product 6 tot 9 oliën bevatten. Het is het doel van de samenstelling om te voldoen aan de behoeftes van de verschillende haartypes (met een andere structuur). Als jouw haar zeer poreus is, heb je oliën nodig die bestaan uit grotere deeltjes. Nanoil Haarolie is de enige die toebehoort aan een bepaalde haarporositeit. Je zult het moeilijk vinden om een ander product te vinden dat zo goed ontworpen is. Elke uitvoering vervult zijn eigen taak, op een volledig natuurlijke manier, dankzij de beste oliën. Hoe zijn zij verschillend?

– Nanoil voor Laag Poreus Haar

Deze uitvoering bevat plantenboters en oliën vol verzadigde vetzuren. In het geval van laag poreus haar, is het cruciaal om lichtgewicht en snel absorberende ingrediënten te gebruiken die het haar niet bezwaren. Daarom bestaat Nanoil voor Laag Poreus Haar uit denne-olie, arganolie, kokosolie, wonderolie, maracuja-olie, babassu-olie, monoi-olie en sheaboter en cupuacuboter. Deze worden ondersteund door de juiste vitamines, panthenol en uv-filter.

– Nanoil voor Medium Poreus Haar

De tweede uitvoering bestaat vooral uit oliën die vol enkelvoudig onverzadigde vetzuren zitten, zoals bijv. omega-7 en omega-9. Wanneer de cuticulaschubben openstaan, heb je ingrediënten nodig die jouw haar sluit en versterkt. Daarom bevat Nanoil voor Medium Poreus Haar macadamia-olie, arganolie, marula-olie, jojoba-olie, maracuja-olie en kokosolie. Deze zijn verrijkt met vitamines, uv-filter en zijde.

– Nanoil voor Hoog Poreus Haar

Voor deze derde versie is gebruik gemaakt van oliën die bestaan uit de grootste deeltjes, rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder omega-3 en omega-6. Een overbelaste haarstructuur heeft ingrediënten nodig die de cuticulaschubben herconstruëren en sluiten. Nanoil voor Hoog Poreus Haar bevat: amandelolie, arganolie, teunisbloemolie, avocado-olie, maracuja-olie en katoenzaadolie. Vitamines, uv-filter, zijde, lanoline en keratine leveren aanvullende voordelen.

Wat kunnen we nog meer zeggen over de ingrediënten in Nanoil Haarolie? Elke uitvoering bevat twee interessante stoffen die je niet in een ander product kunt vinden. Dit zijn kerastim en baicapil. De eerste gaat haaruitval tegen, terwijl de andere haargroei stimuleert. Het is de moeite waard om te onderstrepen dat elke Nanoil vrij is van schadelijke stoffen zoals siliconen of parabenen. Daarom kan Nanoil Haarolie fungeren als een net zo effectieve maar natuurlijke vervanging van andere cosmetica.

Beschadigd haar herstellen

Het moet worden gezegd dat Nanoil Haarolie uitstekend is in het herstel van haar, maar dat niet alleen. Elke uitvoering is bestemd voor haar met andere problemen, dus je moet jouw haarporositeit controleren voordat je er een kiest. Je kunt veel duidelijke informatie vinden in online artikelen die de haarporositeit en methodes voor het identificeren ervan uitleggen. De volgende stap is het kiezen van een van de drie uitvoeringen:

– Nanoil voor Laag Poreus Haar

Het vergemakkelijkt warmtestyling, reduceert de föhntijd, reguleert de talgafscheiding in de hoofdhuid, boost het volume en biedt een uitgebreide bescherming, zoals tegen hoge temperaturen en verlies van vocht als gevolg door zonlicht.

– Nanoil voor Medium Poreus Haar

Het voorkomt kroezing, temt onhandelbare lokken, vergemakkelijkt kammen, definieert de natuurlijke krul, hydrateert diep, zorgt ervoor dat de haarpuntjes niet gespleten raken, geeft glans en weerbaarheid, zorgt ervoor dat de hoofdhuid vitaal blijft.

– Nanoil voor Hoog Poreus Haar

Het regenereert intensief, bouwt gebroken keratinestructuren opnieuw op, dicht de schubben, reduceert kroezing en staticiteit, voorkomt broosheid, geeft elasticiteit, verhoogt de glans, geeft zachtheid, beschermt tegen gespleten puntjes, voorkomt verlies van vocht, reguleert de functie van de hoofdhuid.

Dankzij de natuurlijke ingrediënten en zeer lichtgewicht formule met intensieve werking, kun je Nanoil Haarolie aanbrengen op zowel haar en hoofdhuid. Het werkt op het oppervlak van jouw haar en in de lokken. Het levert een multidimensionale verzorging en geeft je haar een totale makeover. Je kapsel wordt gezonder en mooier – al na ongeveer 30 dagen.

Applicatietips

Nanoil Haarolie kan worden gepresenteerd als de meest multifunctionele haarolie onder de commercieel beschikbare producten. Het werkt voor verschillende haartypes en voorziet van een volledige haarverzorging, maar er is nog een reden. Je kunt het op vele verschillende manieren gebruiken, net zoals natuurlijke oliën in een traditionele haaroliebehandeling. Je kunt het aanbrengen op nat of droog haar, voor of na het wassen, voor een intensieve verzorging of het verfraaien van je kapsel. Het bevat rijkere ingrediënten omdat het de kracht van meerdere oliën combineert. Hoe gebruik je Nanoil Haarolie? Precies op de manier zoals jij dat wilt. Zo kun je het bijvoorbeeld enkele minuten voor het wassen aanbrengen, of de hele nacht laten zitten. Kleine hoeveelheden kunnen worden gebruikt om een glansboost te geven of om bijvoorbeeld krullen te definiëren.

Het belangrijkste is dat je Nanoil Haarolie regelmatig gebruikt, bijv. elke paar dagen, wanneer je je haar wast. Geen enkel gebruik maar systematisch aanbrengen geeft langdurige effecten.

Extra informatie

Het is online beschikbaar op de website van de fabrikant. De prijs van Nanoil Haarolie is scherp omdat je niet alleen voor de kwaliteit van de ingrediënten en effectiviteit betaalt. Je krijgt echt een elegant product en je kunt je ogen niet van de cosmetica houden. De website biedt ook gedetailleerde info over de drie uitvoeringen van de olie, ingrediënten en effecten. Als je eenmaal besluit om het product te kopen, zal de bezorger jou een luxe cosmetica brengen in een zwart, dik, glazen flesje met gouden pomp en dopje gemaakt van natuurlijk hout.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Nanoil?

  • De enige echte haarolie die matcht met de haarstructuur (porositeit)
  • Exclusief natuurlijke ingrediënten en diversiteit van plantaardige oliën.
  • Veel alternatieve applicatiemethoden.
  • Complexe verzorging van haar en hoofdhuid.
  • Lichtgewicht, niet-bezwarende, gemakkelijk absorberende formule.
  • Zeer aantrekkelijk, scherpe prijs.
  • Handig, elegant en stevig flesje.
  • Een product biedt hydratatie, voedingsstoffen, herstel en schoonheid.