Moroccanoil Treatment Original Haarolie

Moroccanoil Treatment is een universele behandeling voor alle haartypes. Het voedt en vergemakkelijkt styling. Het wordt gezien als de beste arganolie en wordt gerangschikt als de best herstellende en het best conditionerende product – het herbouwt de haarstructuur uitstekend.
moroccanoil-treatment-original-hair-oil

Oliën en overige ingrediënten

Marokkaanse olie is het belangrijkste bestanddeel van Moroccanoil treatment Original. Helaas, naast arganolie (rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren – linolzuur en oliezuur – perfect voor hoog poreus haar) zitten er ook twee siliconen in. Gelukkig zijn de siliconen gemakkelijk uit te spoelen met een gewone shampoo.

Moroccanoil Treatment Haarolie is ook verrijkt met lijnzaadextract, wat de voeding van het haar ondersteunt.

Er zitten slechts twee natuurlijke stoffen in Moroccanoil Treatment Original en bijna tien andere toevoegingen, waaronder benzylbenzoaat – een geurstof wat mogelijk een allergeen is. We zouden een rijkere en meer natuurlijke formule verwachten van zo’n toonaangevende en luxe olie.

Beschadigd haar herstellen

Arganolie, genaamd het vloeibare goud van Marokko, is d ebron van alle eigenschappen van Moroccanoil Treatment Original. Het is een olie voor hoog poreus haar. Het heeft grote deeltjes die perfect tussen de openstaande cuticula passen en de haarstructuur dichten. De olie regenereert, versterkt en voedt jouw haar van binnenuit en vertraagt de verouderingsprocessen. Als je Moroccanoil Treatment Original gebruikt, zul je je lokken in goede conditie houden.

Moroccanoil Treatment Original Haarolie maakt jouw haar zacht, glad, weerbaar en glanzend. Ontklitten en styling is gemakkelijker en drogen kost minder tijd. De olie kan haargroei stimuleren. Echter, het is meer waarschijnlijk dat mogelijke allergenen de hoofdhuid zullen irriteren en de gunstige werking van arganolie blokkeren.

Applicatietips

Moroccanoil Original Treatment is niet geschikt voor het oliën van de hoofdhuid. De applicatie is gemakkelijker dankzij een pompje die is bevestigd aan een glazen flesje met een rechte kurk. Echter, de dop verwisselen kan moeilijk zijn. Moroccanoil Olie moet worden aangebracht op schoon en met een handdoek gedroogd haar, of op droge lokken voor zachtheid. De olie kan worden gemengd met andere producten zoals conditioners of shampoos om ze te verrijken met de eigenschappen van arganolie.

Extra informatie

De prijs van Moroccanoil Treatment is nogal hoog. Je moet teveel betalen, zelfs als we rekening houden met het dure natuurlijke arganolie. Het donkere glazen flesje met een karakteristieke vorm ziet er niet indrukwekkend of elegant uit – het ziet er gewoon leuk uit. De geur is het meest indrukwekkende aan deze cosmetica, maar het heeft geen zin om veel geld te betalen voor alleen een lekkere geur.

Wat zijn de nadelen van het product?

  • zeer hoge prijs in vergelijking met andere oliën
  • slechts een olie en een plantenextract
  • ingrediënten die mogelijk allergenen zijn
  • zwaar en oncomfortabel flesje
  • de pomp is gescheiden van het flesje
  • formule werkt niet voor het oliën van de hoofdhuid