Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Daily Oil-Elixir

Gliss Kur Daily Oil-Elixir bevat twee van de fijnste natuurlijke conditionerende oliën die jouw haar glanzend en zacht maken. Dankzij een uitzonderlijke formule, voorziet het zeer beschadigd en droog haar van een zeer effectieve werking.
schwarzkopf-gliss-kur-hair-repair-daily-oil-elixir

Oliën en overige ingrediënten

De lijst van ingrediënten van Gliss Kur Daily Oil-Elixir is kort, wat een voordeel is. Onder de andere stoffen bevinden zich slechts twee oliën. De eerste is zonnebloemzaadolie wat vocht uitstekend vasthoud en glans toevoegt. De andere is arganolie – bekend als de beste remedie voor hoog poreus haar.

Het biedt sterk herstellende eigenschappen.

Helaas is Gliss Kur Daily Oil-Elixir niet exclusief gebaseerd op oliën die worden aanbevolen voor zeer gevoelig haar. Lichte siliconen die kunnen worden uitgespoeld met een delicate shampoo, voeren de boventoon. Benzylalcohol – zeer schadelijk voor het haar – kan de meeste schade veroorzaken. Het kan kroezing en uitdroging veroorzaken tijdens het gebruik van Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Daily Oil-Elixir.

Beschadigd haar herstellen

Gliss Kur Elixir met conditionerende oliën is een product dat is ontworpen voor de dagelijkse verzorging van beschadigde en droge lokken. De haarolie levert onbedwingbare bescherming en verbetert de uitstraling. Actieve ingrediënten penetreren het haar, versterken en voeden. De belangrijkste taak van Schwarzkopf Daily Oil-Elixir is complexe bescherming tegen verdere schade. Helaas kan het product de lokken niet regenereren.

Gliss Kur Hair Repair aanbrengen is een veel betere manier om de verschijning te verbeteren dan om schade te herstellen. Het product maakt ontklitten gemakkelijker, voorkomt klitten en vergemakkelijkt styling. Beschermd haar glanst meer, is zachter en ziet er beter uit zo lang we het met mate gebruiken. Door de alcoholen kan de cosmetica jouw haarcuticula nog meer doen openstaan en ervoor zorgen dat jouw lokken kroezig en heel droog worden.

Applicatietips

Er is een handige pomp die de applicatie gemakkelijker maakt. 1-2 pompjes zijn genoeg om je haar te bedekken vanaf de middenlengte tot in de puntjes. Gliss Kur Daily Oil-Elixir is ongeschikt voor het oliën van de hoofdhuid en kan niet worden aangebracht op de wortels. De fabrikant raadt een drievoudige applicatie aan welke de effecten bepaalt. Als je de olie aanbrengt voor het wassen, biedt dit een diepe voeding. Indien aangebracht na he wassen, op vochte lokken, levert het zachtheid en vergemakkelijkt het ontklitten. Als je de olie op droge slierten aanbrengt, temt, beschermt het en voegt het glans toe.

Extra informatie

Schwarzkopf Gliss Kur Daily Oil-Elixir is breed beschikbaar. Het ontwerp is niet indrukwekkend – een klein flesje gemaakt van slecht kwaliteit plastic. Echter, het is vrij handig. Schwarzkopf olie voor beschadig haar is dens en heeft een intense honinggeur. De formule kan je lokken overbelasten vanwege de slechte absorptie.

Wat zijn de nadelen van het product?

  • schadelijke alcoholen
  • slechts twee natuurlijke oliën
  • zeer dense formule die het haar plat kan maken
  • onmerkbare werking of herstel
  • zeer zoete en verstikkende geur
  • niet geschikt voor het oliën van de huid
  • slechte kwaliteit plastic fles