Alterna Caviar Treatment Omega+ Nourishing Oil

Alterna Caviar Treatment Omega+ Nourishing Oil is een complexe manier om je haar te verjongen. Dankzij de combinatie van kaviaar, vitamines en plantenextracten herstelt het de gezondheid van beschadigd haar in no time.
alterna-caviar-treatment-omega-nourishing-oil

Oliën en overige ingrediënten

Alterna Caviar Omega+ Nourishing Oil is gebaseerd op innovatieve technologieën. Als eerste voorziet de olie van enzymen die zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen. Ten tweede biedt het Age-Control Complex – de beste verjongende stoffen. Deze technologie combineert: kaviaarextract met een zeer hoge concentratie van omega-3-zuren, antioxidanten, vitamine C en zeealgextract wat de zichtbare tekenen van veroudering voorkomt.

Alterna Caviar Treatment Oil bevat ook abyssische olie wat 50% erucinezuur (omega-9) oplevert en zonnebloemolie.Het product is geformuleerd zonder alcoholen of schadelijke stoffen. Het bevat een paar siliconen, maar deze zijn vluchtig en kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een milde shampoo.

De formule is verrijkt met gistextracten vol essentiële mineralen: magnesium, zink, koper, siliconen en ijzer.

Beschadigd haar herstellen

De werking van Alterna Caviar Treatment Oil is voornamelijk gebaseerd op hydrateren en voeden. Beschadigd haar krijgt steun dankzij deze twee belangrijke eigenschappen. De combinatie van vetzuren, fosfolipiden, aminozuren en vitamines verzacht de haarcuticula, waardoor je het juiste vochtgehalte behoudt en zijdezacht haar krijgt. Hydratatie, aanvullen van voedingsstoffen, herstel van vitaliteit, weerbaarheid en kracht geven – het is mogelijk dankzij Alterna Caviar Anti-Aging Omega+. Haarverouderingsprocessen worden vertraagd. Het haar krijgt zijn jeugdige uitstraling terug. Het wordt ook beschermd tegen schadelijke uv-straling.

Applicatietips

Alterna Caviar Anti-Aging haarolie is klein omdat je een kleine hoeveelheid nodig hebt voor bevredigende resultaten. Het bevat een comfortabele druppelaar. De manier van applicatie is vergelijkbaar met het aanbrengen van andere haaroliën. Alterna Caviar Anti-Aging is een olie die je erin laat zitten, wat ongetwijfeld een voordeel is. Je brengt een kleine hoeveelheid aan op droog of iets nat haar. Het is raadzaam om dit te doen voordat je gaat stylen. Alterna haarolie wordt goed geabsorbeerd en verbetert de conditie van het haar van binnen uit.

Extra informatie

Standaardinhoud van Alterna Caviar Omega+ Nourishing Oil is slechts 50 ml. De prijs lijkt vrij laag, maar als we rekening houden met de kleine inhoud is het eigenlijk heel hoog. Het violet glazen flesje is klein en past perfect in de hand. Alterna Caviar Omega+ Nourishing Oil biedt een uiterst frisse geur die lijkt op de geur van regen, wat elke applicatie aangenaam maakt.

Wat zijn de nadelen van het product?

  • zeer kleine hoeveelheid en zeer hoge prijs
  • formule is alleen ontworpen voor haar, niet voor de hoofdhuid
  • enkele lichte siliconen die misschien comedogeen zijn
  • niet veel natuurlijke oliën