Garnier Fructis Oil Repair 3 Spray

Garnier Fructis Oil Spray is de combinatie van drie voedende haaroliën die frisheid en gezondheid geven aan het haar. De olie bevat abrikozenolie, mango-olie en amandelolie.

Deze zijn perfect voor beschadigd, droog en broos haar.
garnier-fructis-oil-repair-3-mgielka-olejkowa

Oliën en overige ingrediënten

De naam – Oil Repair 3 – suggereert dat de oliespray drie oliën bevat, wat zeker waar is. De eerste – mango-olie (om precies te zijn – boter) – wat regenereert, verzacht en beschermt tegen uv-straling. De tweede – zoete amandelolie – wat veel wordt gebruikt in haarproducten. De laatste – abrikozenzaadolie – is de bron van vitamine B17, wat uitstekend opnieuw opbouwt.

Helaas bestaat Garnier Fructis Oil Repair 3 voor een groot deel uit kunstmatige stoffen. Theoretisch gezien verbeteren zij de werking van de cosmetica. Het zou veel gunstiger zijn voor het merk als het zich richtte op de oliën in plaats van twee schadelijke alcoholen toe te voegen in grote hoeveelheden. Andere siliconen, verzachtende middelen en conserveermiddelen zijn ook onnodig maar uitdrogen en irriterende alcoholen kunnen de grootste schade veroorzaken.

Beschadigd haar herstellen

Garnier Fructis Oil Spray is gemaakt om beschadigd, droog en broos haar te voorzien van een intense voeding. Het werkt ook voor haar dat merkbaar zwak is door haarkleuringen of permanentjes. Het moet direct zachtheid en veerkracht bieden na de eerste keer aanbrengen. Het is een zeer licht product dat jouw haar lichter maakt. De verschijning is totaal anders – jouw lokken zijn glanzend en makkelijk te ontklitten.

Garnier Oil Repair 3 Spray is een product voor dagelijks gebruik. Het is bedoeld om beschadigd haar te regenereren en om de glans te herstellen. Microscopische deeltjes van de drie oliën penetreren het haar en verzorgen het van binnenuit. Glanzend, zacht, veerkrachtig en vooral gezond haar is het effect van regelmatig gebruik van Garnier Oil Spray, op voorwaarde dat de formule – vol alcoholen – jouw haar niet zal irriteren of uitdrogen.

Applicatietips

Gemakkelijke applicatie is het beste punt van dit product. Garnier heeft ervoor gezorgd dat je niet veel tijd hoeft te besteden aan haaroliën. Sterker nog, Oil Spray is niet geschikt voor haaroliën, maar het maakt haarverzorging en bescherming zeer gemakkelijk. Dankzij de sprayformule is de applicatie ook snel. De olie kan worden gebruikt op twee manieren: voor het ontklitten voor voeding en gemakkelijker stylen of gedurende de dag op droog haar om glans toe te voegen. Deze lichte spray wordt snel geabsorbeerd en laat alleen de geur achter.

Extra informatie

Garnier Fructis Oil Repair 3 Spray is een van de slechtst conditionerende producten. Het is goedkoop, maar de kwaliteit is slecht. Veel beschadigende alcoholen en een slecht ontwerp (oranje en blauw dat eruitziet als een deodorant) – zelfs een klein beetje geld is het niet waard. De applicatie en zeer aangename aroma zijn het enige dat jou kunnen overtuigen om het te kopen. Oil Spray biedt een zeer frisse, fruitige en lentegeur die lang op het haar achterblijft.

Wat zijn de nadelen van het product?

  • twee zeer schadelijke alcoholen
  • weinig natuurlijke oliën
  • zwakke herstellende werking
  • kan uitdroging en plakkerig haar veroorzaken
  • zeer inelegante en onhandgige verpakking