Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe Moringa Immortel

De groene versie van Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe Moringa Immortel voor beschadigd haar is verrijkt met het extract van de zaden van de Moringaboom. Kerastase Moringa Immortel voorziet van een diep en veelzijdig herstel.
kerastase-elixir-ultime-oleo-complexe-moringa-immortel

Oliën en overige ingrediënten

Kerastasse Elixer Ultme is de combinatie van maar liefst vijf plantenoliën. De meest belangrijke is de olie uit de zaden van de moringa oleifera. Het is een Indische boom genaamd de wonderboom omdat het helende eigenschappen heeft en een lang leven biedt. Andere oriëntaalse oliën in Elixer Ultime Replenishing Beautifying Scented Oil zijn camelia-olie en pracaxi-olie – kostbare olie uit de zaden van de Amazoneboom.

Oleo-Complexe Moringa Immortel is ook verrijkt met twee vrij populaire bestanddelen: maisolie – typisch voor Elixir-type producten en arganolie dat grote hoeveelheden omega-3, omega-6 en omega-9 zuren biedt. Het product is ook ideaal voor hoog poreus haar. Helaas wordt de complex van natuurlijke oliën verstoord alcohol wat droogheid kan veroorzaken en de hoofdhuid kan irriteren.

Beschadigd haar herstellen

De groene Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe dankt zijn helende eigenschappen aan drie belangrijkste oliën in het product: arganolie, pracaxi-olie en moringa-olie. Zo’n formule van Oleo-Complexe Moringa Immortel is de sleutel tot de effectieve conditionering van beschadigd haar. De olie biedt herstel en een goede hydratatie, evenals versterking van het haar van binnenuit.

Je lokken worden weer gezond na een paar weken van regelmatig gebruik.

Geregenereerd haar betekent mooier haar. Als jouw lokken zich in een betere staat verkeren, zijn ze meer glanzend, zijdezacht en weerbaar. Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe Moringa Immortel is een uitstekende stylingprimer. Helaas kunnen de alcoholen irritatie en droogheid veroorzaken als je het onjuist of te vaak aanbrengt.

Applicatietips

Kerastase Elixir Ultime Replenishing Beautifying Scented Oil kan op verschillende manieren worden aangebracht. De pomp maakt elke applicatie gemakkelijker. Je kunt 1-2 porties aanbrengen voor het wassen van het haar voor een diepe voeding. Het inmasseren in de hoofdhuid is belangrijk. Je kunt Oleo-Complexe Moringa Immortel ook aanbrengen op vochtig haar voor het haardrogen of op droge lokken voor een betere glans en voor het afmaken van de haarstijl. Helaas, als je te veel van de olie aanbrengt, kan dit een schadelijke invloed hebben op het haar en kroezing, droogheid en dofheid veroorzaken.

Extra informatie

Voor zo’n goed bekend merk en vrij hoge prijs, zou Kerastase Elixir Ultime Replenishing Beautifying Scented Oil veel beter moeten zijn. De ingrediënten laten nogal te wensen over. Er zijn wat stoffen die de herstellende werking van de olie verstoren. Zelfs de verpakking is de prijs niet waard. Een plastic flesje met een groene pomp is typisch voor de producten van Kerastase Elixir Ultime, maar het ziet er zeker niet luxueus uit. De geur is ook niet indrukwekkend. Het ruikt naar alcohol.

Wat zijn de nadelen van het product?

  • vrij hoge prijs die niet overeenkomt met de kwaliteit van het product
  • alcoholen verstoren de werking
  • kan droogheid, irritatie of kroezing veroorzaken
  • niet-elegante, plastic verpakking
  • onaangename geur